Dizi Sezonunu Açtık




Öyle bir başlık Attım ki sanki film şirketi sahibi yada yapımcıyım :) Aslında bu bahsettiklerim bizden daha fakirler dizi konusunda ..Onların herbirinin bir sezonda bir yada iki dizisi , bizimse sayısını bile tutamadığım kadar dizilerimiz var :) İzlemeye kalksak bir akşamda her kanalda iki diziden hesaplasak benim hesap makinenin bile hafızası karışıyor ...Kaldıkı bunlara yetişmeye çalısak bizim kafamızın hali ne olur düşünemiyorum bile..

Bunları eleştiri yada kinaye açısından yazmıyorum..Sonuçta yapımcılar işi biliyor , her satıcının bir alıcısı vardır hesabı şanslarını deniyorlar.. Sonunçta maddi ve manevi harcamalar yaparak bu işlere başlıyorlar..Reyting denilen canavara yenik düşüncede bütün emekleri boşa gitmiş oluyor..

Yaz aylarında yarışmalardan tabiri caizse gınaa gelmişti..Şimdide yeni dizler , tekrar , tekrar üzerine verilen bölümler derken akşamlar göz açıp kapayıncaya kadar , sohbet muhabbetten yoksun akıııp gidecek..

Yukarıdaki resmi görünce çok gülmüştüm..Aslında okadar güzel özetliyor ki yazmak istediklerimi..

Bunları yazıyorum peki ben izlemiyormuyum ? tabiki izliyorum..Bakalım bu sene hangi dizinin peşine takılıp gideceğim :) Bazen hayatımzıda ki zaman zaman yaşadığımız boşluklar ,bazense kafayı dağıtmak gerektiği dönemlerde kaptırıp gidiyorum...Zaten dizileri hayatımıza sokan kişilerin amacıda bu sayede gerçekleşmiş oluyor !!!

Sevgiyle ve muhabbetle kalın canlar....

15 yorum:

İzlemek istediğim 1-2 dizi var ama eşim öyle sporkolik ki bir hafta olmazsa öbür hafta mutlaka bir maça denk geliyor ve tat alamıyorum hiç bir diziden. Ben de izlemiyorum en sonunda. Bir yerden iyi de oluyor, konuşacak, kitap okuyacak daha çok vakit kalıyor :)

aynen dedığın gıbı ama bende dızılerın takipcısıyım gorsel olarakta ızlemek hosuma gıdıyor

Ayşegülüm bir ben dizi izlemiyorum sanırım reklamlarına çok sinir oluyorum bir de en heyecanlı yerinde kesiyorlar ya hah işte o zaman çok fena oluyor.Ama kış mevsimide tv ile ancak geçiyor,yapımcılarda bunu iyi değerlendiriyorlar:)Canımmm sevgilerimle.keyifli izlemeler olsun hepimize..

Nebihan AKÇA , canım bizdede var futbol tutkusu , aşırı derecede fenerliyiz :)) Ama benim izlemek istediğim birşey varsa diğer odaya giderim yada internetten izlerim :D Demokraside çareler tükenmiyor yani :) Senin seçeneğin daha iyi tabii..

selma tamer , canım diziler hayatımız oldu ne yaparsak yapalım buluyor zaten bizi .. Görsellik fln baya gelişti dizi sektörü haklarını yemeyelim değil mi ? :)

Vişnap Macide , vişnapım nasıl başarıyorsun izlememeyi ?? Misafirliğe bile gitsek artık dizi izleniyor muhabbet bitmiş durumda ..Ne zamanki dizi bitiyor muhabbet başlıyor :)
Bende sevgilerimi gönderiyorum sana..Keyifli izlemeler olsun dizi değilde daha kaliteli programlar izlemek dileğiyle :)

Sizlere hayirlu ugurlu olsun diziler:))) iyi seyirler..

Aşgülcüm yazını okurken "yukarıda ki resmi görünce çok gülmüştüm" bir daha bakayım dedim koptum inan bana :D :D :D çok güzel karikatürize etmişler..
Türkiye film ihracatında birinci bildiğim kadarıyla yanlışsam düzelt.. Muhabetle kal :)

Dostbahcesindenlezzetler ,Türk kanalları izlemiyormusun sen canım ? :) Teşekkür ederiz :)

Emine Kaya , bende ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti o yüzden konumda kullandım :)
Canım bir belgeselde izlemiştim dünyada film ihracatı vs. konularda birinci hollywood ve yahudi lobisi..Yahudi lobisinden onaylanmayan hiçbir oyuncu yada film yayınlanamıyor yada o filmde oynayamıyormuş..Türkiye'de de bu lobinin faaliyet gösterdiğini biliyorum..Yakında hollywood 'u geçmessek iyidir :D

bizim evde tv yok gerçekten ıyı oluyor ben pek seyretmem ama tabı akşamları gene ınterneten bır fılm bır dızı seyredıyoruz genede seçıcı davranabılıryoruz en azından

Karikatüre çok güldüm ya. Daha başlamadım izlemeye bakalım ne olacak? Bari Hürrem'i izlesem diyorum. :))

Gülten B. , ne güzel başarabilmek tv siz kalabilmeyi...İnternetten izleyince mutlaka seçici olunabilir , güzel fikir :)

Ilhan Ucer, karikatürü çok güzel yapmışlar gerçekten :) Bu sene bolca osmanlı versiyonu diziler göreceğiz ekranlarda..Bu seneki furyada bu sanırım :) Bu arada yeni hürrem dahamı acımasız ne :)

Karikatür çok komik ayşegülcüm:)
ben de çok izleyemiyorum

güzel haftalar:)

Yorum Gönder