Bayramdan Kalanlar :)



Herkese sağlık, mutluluk , huzur dileyerek başlamak istiyorum yazıma..Ramzanı ve bayramı geçirdik hayırlısıyla..İyisiyle , kötüsüyle ...Son günlerde kalbim hep mısırdaki müslüman kardeşlerimin yanında..Haberlerden takip ediyorum sürekli ..Rabbim zulüm altındaki tüm müslüman kardeşlerimize yardım eylesin..Onlara o işkenceleri yapanlarıda bildiği gibi eylesin inşAllah..

Bayramda tek kalacağız üzüntüsüyle beklerken birden kaynım ve eltim buraya geleceklerini söylediler..Ne eşimin nede benim ailemden kimse yanımızda olmadığı için çok üzülüyorduk..Eşimin tek gün izni olduğu için bizde gidemedik yanlarına..Hal böyle olunca evde geçirdik bayramımızı..

Blogcu bir arkadaşım bayramla ilgili yazısında ,bayramda kapımızı hiç çocuk çalmadığı için aldığımız bütün şekerlemler elimizde patladı diye yazmış..

Aynen bizimde öyle oldu :) Okadarki bayramdan sonra eşim sordu şekerler vardı ne oldu diye :) Unutmuşum bile onları dolapta...

Kalabalık aile ve bayramlara alışkın olan ben hala alışamadım yanlızlıklara , Çok kötü oluyorum .. Kızım çok şanssız bu konuda..baba tarafından Sadece tek kuzeni var belki birtane daha olur başkada olacağını zannetmiyorum onlarda başka şehirde yaşadığı için sık görüşemiyorlar....Benim abilerim ve ablamın çocukları var ama onlarlada senede bir görüşüyor ancak..Kısaca yanlız kalmaya mahkum prensesim..

Bayramda eltimler gelince bol bol oynadılar Karya ablasıyla..Onlar ayrı biz ayrı güzel vakit geçirdik..Çok iyi anlaştığımız için kardeş özlemi giderdik :) yaşlarımızda yakın olunca tam kafa dengi oluyoruz bir araya gelince..

Ailemi çok özlesemde herzaman yazdığım gibi Anne Babasını kaybedenleri düşünüp şükürler ediyorum..En azından telefonla arayıp seslerini duyabiliyorum..Oda büyük bir nimet değilmi :)

İşte bizim bayramımız kısaca böyleydi..Aşağıda kızımla Karya ablasının birkaç fotoğrafını paylaşıyorum :) Bu arada karya ablamız bu sene birinci sınıfa gidecek , Mini mini birler yani :)

Umarım hepinizin bayramıda bizim gibi güzel geçmiştir :) Sevgi ve muhabbeterimi gönderiyorum herbirinize...







Karya ablamızla balkonda havur keyfimiz :)



Bayramda ziyaretime gelen kuzenimin şapkası :) Bu sene yetenek sizsinize göndereceğim cadıyı  michael jackson taklidi yapsın diye :P











Çay içmeye çıktığımız kent ormanında karya ablamızın bol bol resimlerini çektim :)Çokta fotojenik kendileri :)














Bunlarda prensesimin deniz keyfi sonrası çakıl taşlarıyla olan ilişkisi :))





Kent ormanından şehre gece bakışı..Profesyonel makinam olmadğı için ancak bukadar yakalayabildim İdare edin artık :))

4 yorum:

Hakikatende bayramlarin sadece adi bayram kaldi, gerisi ne bayram, nede baska bisey :( Maslallah kizlara ikiside dunya tatlisi, Allah bagislasin canim.

SemaNur , hepimiz aynı durumdayız sanırım :( Teşekkür ederiz ablası , Aminn inşAllah :))

Bademle Buduk , Ablası yaramazdır biraz kendisi vede çok meraklı şekilden şekile girer :)

Yorum Gönder