Blogger Resimlerim Kayboldu !



Herkese merhabalar..Zor günler geçiriyoruz ülke adına..Ama herşey yoluna girecektir diye düşünerek ve fazla yorum yapmadan konuma geçmek istiyorum..

Arkadaşlar bloglarda konu açmak hiçte dışardan görüldğü kadar kolay bir iş değil..Blogger arakdaşlaımda bana hak verecektir bu konuda..Yazıyı yazmak bazan birkaç saatimizi alıyor..Bunun önceside var tabiki..Gezdiğimiz , dolaştığımz , yaptığımız  yemekleri resmederken'ki çabamızamı , yoksa o resimleri boyutlandır  , etiketle yükle derken uğraştığımız zamanamı yanalım değilmi ?

Yemeği yaparken aşamalarını kaydetmek için elerini yıka resmi çek sonra devam et , ellerini yıka çek devam et..Basit gözüksede herkesin uğraşacağı bir mesele değil bunlar..

İşte bukadar uğraşın ardından konularımdaki birçok resim kaybolmuş..Özellkikle yemek konularımdaki aşamalı anlattığım resimlerin kaybolması çok kötü oldu..Resimleri yedeklemediğim için çok çok pişmanım şimdi..Ama yedeklemeye başladım..

Nereden bilebilirdimki  ? Resimleri direk blogger'e yüklüyorum kaybolma ihtimali çok düşük olması gerekiyordu..Araştırdım ama birşey bulamadım bu konuda..Bir süre önce google+ hesabımla bloggeri birleştirdim , ondanmı kaynakalandı diye düşünmüyorda değilim doğrusu..

Sizlerde aynı problem mevcutmu bimiyorum ama benim gibi resimleri yedeklemeyen arkadaşlar varsa yedeklemesini öneriyorum.Atrık google'da güvenmiyorum bu konuda..

Bütün emeklerimin boşa gitmesinin üzüntüsünü yaşıyorum şuanda..İşin yoksa aynı şeyleri yeniden yapıp resmedip bloga yükle..Ama hepsini  yenilemek imkansız birşey biliyorum..Ne bileyim  benimkiside züğürt tesellisi işte..

İşin tuhafı sadece bir kısmının kaybolması..Neden diğerlerinde problem yok ? Neyse yapacak birşey yok..Önümüzdeki konulara bakacağız artık !

8 yorum:

Allah ALLAH çok kötü geçmiş olsun..:( ben google yorumları denetlenmediği için buraya yazmayı tercih ediyorum. Google yorumlarını bend eyüklemiştim sonra kaldırdım.. Acaba kotamı doluyorki.. Bunları öğrenmek gerek..

Canim blogger picasa albüm diye bir yer var oradan fotograflarini sildiysen bütün fotograflarin gider. Ayni hatayi ben yaptim cünkü :( böyle ücgen siyah bir isaretmi cikiyor yerlerinde. Eger öyleyse muhtemelen picasa albümden silinmistir fotograflarin. bilgisayarina picasa photoshop yükleme baska bir program dene. Ayrica google+ ile hic bir ilgisi yok

öncelikle geçmiş olsun abla. ama uyarı için teşekkür ederim...

Yalçın güler , Teşekkür ederim yedeklemek şart oldu..

♥ NeSLiNaMe ♥ , bahsettiğin yeri biliyorum canım ama öyle olmadı..Silmek gibi birşey söz konusu değil..tamamen bilgim dışında bir anda oldu..

http://www.besparasiz.net/2012/09/mini-fndk-harmanm.html

Buradaki link den bakarsan farklı bir durum..

Şu anlık yüklediklerimde sorun yok ama yinede yedeklemeye geçtim..
Teşekkür ederim yorumun için..

Nursevin Sönmez , çok kötü bir duygu gerçekten..Bende denetleme konusunda sıkıntı yaşıyorum ..bazen yapılan yorumları görmüyorum cevap yazamıyorum ..Bende iptal etmeyi düşünüyorum..

Kota dolsa haber verir yada yüklemez , bu şekilde hiçbir sorun bulamadık..

Hayırlısı diyip yolumuza devam ..

teşekkür ederim yorumun için..

iyi geceler... bana da yardımcı olur musunuz... şuan çok üzgünüm.... bloğumdaki tarifler duruyor resimler görünmüyor.. ne yapabilirim... ne olur bir cevap yazın teşekkürler...hiç bir şeyi silmedim... fazla bilgim olmadığı için ...sadece tarif ekledim.... ne oldu anlamadım

Benim de tüm resimler ve arka plan da gitmiş :

Yorum Gönder