Kandil Günümüzden



Hepinize hayırlı sabahlar , hayırlı Cumalar diliyorum arkadaşlar ...Geçmiş kandilinizi de bu vesileyle kutluyorum..Rabbim yaptığınız bütün ibadetleri ve duaları kabul eylesin inşallah..Tekrarını yaşamayı hepimize nasip eylesin..
Kayınvalidemler kendi aralarında bildiğimiz para günü yapıyorlar..Paracıklar bahane muhabbet şahane modunda takılıyorlar işte..Bu ay kendisindeydi sıra. Bugüne yani cumaya rastlamış ,öyle ayarlamışlar..Bir gün öncesi yani akşam kandil olduğu için kendisine perşembe günü yapmasını önerdim , bu vesileylede  kandilde misafirlerini ağırlamış olursun dedim..
Onunda kafasına yatınca dün gününü yaptı..Bende akşamdan gidip yardım etmeye çalıştım..En azından yanında oldum :)
Kuranımızı okuduk , dualarımızı ettik , sohbetlerimizi ettik güzel güzel :)  (Allah kabul eder inşallah )..

Kayınvalidemin yaptığı güzel mamaları afiyetle yendi :)
Nefis cevizli haşhaşlı gömme ..
Peynirli pofuduk poaça..
Un helvası
Makarna salatası
ve benim yaptığım şekerpareyi ikram ettik misafirlerimize.. (Şekerpare benim favorı tarifim yapmak isteyenler için TARİFİ )

Resimleri telefonumdan aceleyle çektim sevmiyorum telefon resimlerini ..Hatta un helvası ve yoğurt salatasını çekmemişim :)

Siyah civcivi  kayınpederim kedi sıkıştırıp lüpletmek üzereyken yolun kenarında bulmuş  :) Eve getirip bir kutuda beslemeye başlamışlar..Nasılda güzel poz veriyor değilmi :)

Böylece büyüklerin duasını alarak mutlu mesut döndük evimize :)







2 yorum:

2 ve 3.cü resimdekinden istoyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :((

Yalçın keşke imkan olsada göndereydim :)

Yorum Gönder