CD Yazdırma Programları


CD-DVD Yazma Programları kategorisinde bir çok alternatif program bulunmaktadır.Bana göre en kullanışlıları BurnAware ve Express Burn dür. Bu 2 popüler ve ayrıca ücretsiz programların ana görevi disk kopyalama ve yazdırma yazılımı olmasıdır.Bu Programlar sayesinde bilgisayarınızda kolay, hızlı ve gelişmiş özelliklerle bir cd-dvd yazabilirsiniz.Size bu yazımda bu 2 programın genel özelliklerinden bahsedeceğim.
BurnAware

Nero gibi gelişmiş programlara göre alternatif bir program sayılabilir.Blu-Ray ve HD-DVD formatlarında da yazdırma işlemi yapabilmenize olanak sağlayan ücretsiz sınırlı sayıdaki programdan birisidir. BurnAware ile birden fazla kez yazmaya izin veren diskler dahil bir çok diske fotoğraflarınızı, videolarınızı, şarkılarınızı veya önemli dökümanlarınızı kopyalayabilirsiniz.Kullanımı kolay ve gayet başarıdır.
BurnAware indir

Express Burn

Aynı şekilde BurnAware gibi ücretsiz ve kullanımı kolay bir CD ve DVD yazma programıdır.Boyutu çok küçük ama hızlıdır.Bir CD yazma programının gerektirdiği bütün işlemleri Express Burn ile rahatlıkla  yapabilirsiniz.Ses CD'si Yazma,Video DVD ve Blu-ray Yazma,Veri CD, DVD ve Blu-ray Yazma ve Gelişmiş Disk Yazma bazı özelliklerindendir.
Express Burn indir
 

0 yorum:

Yorum Gönder