Arkadaşımla Güzel Havanın Tadını Çıkarmaca



Hepinize sevgilerimi , saygılarımı göndererek yazıma başlamak istiyorum..Nasılsınız ? İyisinizdir inşallah..
Beni sorarsanız , eh işte iç güveysinden hallice diyelim :))

Şaka , şaka..Çok üşükür iyiyim :)

Rabbime çok şükür sağlık sorunumuz yok , aile huzursuzluğumuz yok..Kıymet bilene bundan büyük nimet olurmu ? Şükretmezsem nankörlük etmiş olurum değilmi ?

whatsapp kullanmaya başladığımda çokta önemsememiştim ..Birsürü iletişim noktası var ne gerek var buna telefonda boşa yer tutuyor diyordum :)) Ama öyle olmadı arkadaşlarımla en birinci iletişim aracım oldu :) Tabii okadar çene çalmak kolay değil telefonda :)) Gece gündüz saat ayrımı yapma sorunu yok :) Daha birsürü şey işte..
Dün sabah can arkadaşım ( daha önce burada kendisinden bahsetmiştim ) whatsapp tan , çok sıkıldım bugün birşeyler yapalım yazdı..Bende müsaittim belirli bir yerde buluşmaya karar verdik..Kendimiz gidecekken sağolsun eşi bıraktı bizi ve güzel geçen bir güne start verdik..

Falezlerin orada biraz oturup denizi seyrettik..Deniz masmavi rengi ve dingilliğiyle bizi bizden aldı..İkimizde deniz sever olunca sohbetin yanında bal kaymak oldu bize :)

Sonra kendimizi attık konyaayltı caddesi tarafa..Sohbet ede ede , güzel havanın tadını çıkara çıkara atatürk parkına gittik..

Atatürk parkı bizim eski mekanımızdı..Şuanda seyir cafe olan mekanın yerinde arkadaşımın eşi cafe işletiyordu..O dönemlerde sık giderdik ..Eski günleri yad edelim diyerek gittik oraya..

Sevdik yeni halinide hemen gölge bir masaya attık kendimizi..Koltukların rahatlığına diyecek yoktu doğrusu ..Yanında nefismi nefis manzara ,karşımda can arkadaşım , e daha ne olsun değilmi :)

Atatürk parkını burada yaşayan herkes bilir ve sever..Tam kafa dinleme yeri..Tabii sevgililer mekanıda diyebiliriz :D Antalyaya gelecek herkese burada oturup bir çay , kahve içmelerini öneririm..

Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız güzel sohbetler ettik yine..Yemeklerimizi yedik..
Kedi barınağı yakında olduğu için kedilerden huzur bulamadık ..Koruma ordusu gibi sardılar etrafımızı :) İkimizde kediden korkuyoruz tabii :)

Kızım o esnalarda mışıl mışıl arabasında uyuyordu , onun rahatlığıda vardı tabii bende..

Herşey bahane muhabbet şahane dediğimiz günlerden birisini daha geride bıraktık böylece..Daha çok şey var yazacağım ama  hepsini buraya dökersem sayfalar yetmez herhalde :)

Herzamanki gibi tekrarlamak dileğiyle ayrıldık arkadaşımla..Bu kez diğer arkadaşımız yoktu ama birdahakine onunda yanımızda olmasını umuyoruz :)

CAnım arkadaşım , bu güzel güne önayak olduğun için , güzel sohbetin için çok çok teşekkür ediyorum..Bİliyorsun ama seni Allah için çok seviyorum..

Aşağıda dünden kalan , bizim hafızalarımıza kazınan birkaç kare var..Umarım beğenirsiniz sizde :)

Tekrar sevgilerimi gönderiyorum herbirinize..


Konyaaltı caddesinden bir kare ..




Seyir cafe..İsmiyle  müsemma ..




Oturduğumuz koltuktaki manzaramız Konyaaltı tarafı..


Buda diğer manzaramız Lara tarafı ..




Kızım mışıl mışıl uyurken :)




Bunlarda kediciklerimiz..





Güllük Selekler çarşısı önü..



Konyaaltı caddesi , sıcaktanmı bilinmez pek kimseyoktu..

0 yorum:

Yorum Gönder