Kızımla Bahar Bir Başka Güzel :)



Bahar geldi artık heryer misler gibi kokuyor..Hele akşamları o gece kolonyalarının kokusu yokmu insanı mest ediyor..Balkondan içeri giresim gelmiyor ...

Havalar güzel heryer mis mis olunca kızımla kendimizi bu güzellikten mahrum bırakmıyoruz :) Genelde hergün çıkıp tadını çıkarıyoruz..
Bazen parka , bazen top oynamaya , bazen öyesine yürümeye , bazende dondurma yemeye :)
Kediler , kuşlar kısacası bütün hayvanlar kızımın ilgi alanında şuanda..Balkonumuza sürekli gelen kumrular bizim neşe kaynağımız oluyor..
Tek sıkıntımız parkın yanından geçerken çığlıklar atarak illada parkta oynamak istemesi..İşim varsa oradan geçmek acaip zor oluyor..Arabadan fırlamak istiyor ama nafile kemeri bağlı olunca sadece çığlık atıp herkesi bize baktırıyor :D Bu dönemde geçecek inşallah sabırla bekliyorum :)

Kızımla geçirdiğim her vakit benim için büyük keyif..Nerede olursa olsun..Babamız işlerinden dolayı herzaman yanımızda olamasada biliyorumki herzaman kalbi bizimle :) 
Bunlarda minik cadımdan birkaç kare :)






10 yorum:

Bahar geldi gibi yapıp kaçtı ,Eskişehir'de 2 haftadır evde hapis yaşıyoruz.Bulutlara kızıyoruz oğlumla gidin artık sıkıldık diyoruz.

Bende kızımla vakit geçirmek için sabırsızlanıyorum

Yalçın Güler , izin verse tam ısırmalık zamanı :)

Burcin Toprakçıoğlu , antalyada bugün yağmurlu ama genel olarak çok güzel baharı yaşıyoruz..Çocuklar evde çok çok sıkılıyor mutlaka dışarlarda birşeyler yaptırmak gerekiyor..Oğluşunu öpüyorum :)

Bak Bu Harika , canım inşallah..Bu mutluluk başka birşeye benzemiyor :)

Canımm kuzu nasıl da mutlu sevinçli gözleri ışıl ışıl MaşaAllah .Bahar hepimizin içini coşturuyor sevgilerimle.

Vişnap Macide , canım öyle tabii hangi çocuk sevmez dışarda oynamayı ..
Bendende sevgiler canım iyi tatiller sana :)

Bahar gelince her yer güzel :)Kızın da çok tatlıymış maşallah.Allah nazardan saklasın canım

Büşra Kahveci , Teşekkür ederiz ablası güzel düşüncelerin için :) Aminn Allah cümlemizin evladını nazarlardan korusun inşallah ..teşekkür ederim yorumun için :)

Yorum Gönder