23 Nisan , Hastalık Halleri ve Ailemden Gelen Üzücü Haber



Öncelikle hepimizin 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlu olsun..Çocuk değiliz ama hepimiz bir zamanlar çocuktuk değilmi..Daha dün gibi saten renkli şalvarla çayda çıra oynadığım :) Atamızdan bize , bizlerdende çocuklarımıza , onlardanda gelecek nesillere  armağan olsun..İnşallah bizler kadar kıymetini bilen evlatlar , nesiller olurlar...

Pazar sabahı boğazım şiş kalktım yataktan..O gün birşeyim yoktu , dün sabah kalktığımda artık grip olmuştum ..Dün biraz dinlendim ama akşam olunca artık vicudum error verdi ve koltukta uyuya kaldım bir anda..Acaip halsizlik , boğaz ağrısı , üşümede cabası..Sonra eşim sağolsun kaldırdı yatağa götürdü sıcak su torbası yaptı ısınmam için..Gecede çocukla ilgilendi ben kalkamadım artık..
Tam bahar geldi derken ağır grip geçirmek kötü oluyor..Tabii bunun çocuk yönüde var...Çocuk olunca yatma lüksümüzde olmuyor Anneler bilir :) İnşallah çocuğa bulaşmaz diyorum ama imkansız gözüküyor..ben nekadarda yaklaşmamaya çalışsamda o gelip  sarılıp duruyor..En kısa sürede atlatırım inşallah..

Dün Babam beni aradı..Herzamanki gibi sohbet ederken kızım bizden duy ama teleşlanma ablanlat trafik kazası geçirdi dedi şok oldum..Ablamların evinde olması içimi rahatlattı tabii hemen hepsiyle konuştum..

Cumartesi saat 4 civarı kutlu doğum programına katılmak için evden çıkmışlar ..Yolda dörtülerini yakmış bir araç çıkmış önlerine sağa sola yalpaladıklarını görünce eniştem sollama yapmak isteyince öndeki araç ablamların arabasına sağ taraftan çarpmış..Dalmış desek daha iyi olur.. Ablam eniştemin yanında oturuyormuş torpidoya dizi çarpmüş ve 4 dikiş atılmış diz kapağına..Çok şükür eniştemin birşeyi yok..En kötü yiğenim olmuş..Kafasını çarpmış dün kameradan gördüm sağ göz şiş ve acaip morarmış..

Arabayı sorarsanız pert olmuş..Kazaya sebep olan kişiler alkolluymüş ve arabanın içerisi alkol şişeleriyle doluymuş..Tabii karşı taraf yüzde yüz haksız bu durumdan dolayı..Kendi canlarını tehlikeye attıkları yetmiyor birde başkalarının canına kastediyor bu pislikler..

Sonuç itibariyle gelen mala gelsin diyip şükürler ettik..Sağ salimler ciddi bir problemleri yok buda bizim için yeterli..Uzakta olmam beni iki kat üzüyor butür durumlarda..Koşup ablama sarılmak istiyorum ama imkanı yok işte..Okadar etkilendimki gece eşime Anne , Anne diye sesleniyordum :( Eşim , hayatım benim dedi :)
Uzakta olanlar çok iyi anlamıştır beni...

bu güzel gün vesilesiyle herkese sağlıklı , kazasız , belasız , günler diliyorum..Rabbim karşımıza hep iyi insanlar çıkarsın inşallah..

4 yorum:

ALLAHIM BUNLA GEÇMİŞ EYLESİN İNŞALLAH ABLA

Çok çok geçmiş olsun Ayşegül'cüm çok üzüldüm. Çok şükür çok önemli birşey yok. Öpüyorum seni.

Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu mutlu olsun canım.
Önce sana geçmiş olsun canım,çabuk atlatman dileklerimle şifalar diliyorum.
Sonra da ablan ve ailesine çok çok geçmiş olsun.Verilmiş sadakaları varmış. Rabbim korumuş.
Sevgiler...

SEVALCE LEZZETLER ,tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun :) çok teşekkür ediyorum kendim ve ailem adına..
Verilmiş sadakaları varmış gerçektende..
Bendende sevgiler canım :)

Yorum Gönder