Mim'lendim !



Güneşli ve rüzgarlı bir Antalya sabahından herkeslere merhaba :) Kulak ağrım hala devam etsede ,hayat devam ediyor ..Dünya dönerken beni beklemesini isteyemem değilmi :)  Hastalıkları takmamayı , bu tür hastalıkların basit olduğunu , gerekirse dalga geçmeyi öğreneli çok oldu.. Bu konuda Yarum bırakıp incelik gösteren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum tekrardan..

Sevgili Blogger arkadaşım Emine Kaya (muhabbetin zerreleri ) beni mimlemiş ve cevaplarsan çok mutlu olacağını yazmış..Cevaplamazmıyım canım kardeşim ,  herzaman .. Bu mim için teşekkür ediyorum..

1- En son kime yalan söyledin? Neden?


Yalan söyleme alışkanlığım yoktur..Dobra ilafını esirgemeyen , eğip bükmeyen , birisi olarak tanınırım..Güzel olmayan birşeye bile asla güzel demem ,bu benim için yalanlardan birisi..Özellikle kızımı asla kandırıp yalan söylemem ..

En son Aileme yalan söylemişimdir..Uzakta olduğum için herşeyi yansıtmam onlara..Hastaysam bile iyiyim derim..Buna mecburum çünkü çok üzülüyorlar , merak ediyorlar ..

2- Biz okumuyoruz farzet kendine bir itirafta bulun?


Kendime itiraf edemediğim birşeyim yok sanırım aklıma birşey gelmedi :)

3- Şu an istediğin işi mi yapıyorsun?

Çalışmıyorum ama yerli yada yabancı belgeselci olup ,şehir şehir , ülke ülke gezmeyi çok isterdim..Hayalimdeki tek yapmak istediğim şey.. (eşim bunu okuyunca sana cup diye otururdu bu meslek diyeceğini duyar gibiyim ) :)


4- Mutlu musun?

Çokkk..

5- Keşke?

Günlük hayatımdaki keşkelerden hariç büyük keşkelerim olmadı hiç..Onlarada keşke demek keşkeye haksızlık olur :)

6- Sence ideal eş nasıl olmalı?

Evlenme programındaki kriterler gibi olmamalı birkere :) Özellikle dans etmesini bilsin halay çekmesin gibi :D İdeal eş göreceli bir kavramdır bana göre..İdeal eş karakterine , yaşantına , ayak uyduran saygı gösterendir..

7- Nerede yaşıyorsun ve ömrünü nerede geçirmek istiyorsun?

Antalya'da yaşıyorum ..Ömrümü mutlu olduğum sürece samanlıkta bile geçirebilirim :) Ama herzaman altın kafes değil vatan ( Trabzon ) tercihimdir..

8- Korkuların neler ?

En başta İmansız ölmek ! Ailemden birini kaybetmek , Aile huzurumun bozulması ,Kızımın hayatı boyunca mutsuz olması..

9- Seni en çok ne mutlu eder ?

Ailemle , eşimle çocuğumla geçirdiğim her dakika beni çok mutlu eder..Özellikle eşim ,kızım ve benim beraber oynadığımız oyunlar son zamanlarda en keyif aldığım şey..

10- Hayatında en çok utandığın an / anı...

İki şey var ama malesef anlatamayacağım kadar utandığım meseleler Aklıma gelince hala utanıyorum :) Allah utandırmasın !

11- Kendinde en sevmediğin özellik ? 


İnatçılığım ..Laz inadı işte tutar arar sıra :)

Bu mim 11 kişiye gönderilecekmiş ama okadar kişiye gönderemeyeceğim..Bende bu mim'i

Vişnap

Yalçın Güler

festigan

Blogcu arkadaşlara gönderiyorum..Umarım cevaplarlar :)

11 yorum:

cevaplamaz olurmuyum abla yaa ayıp ettin :) akşama yayında ;)

Yalçın Güler , Teşekkür ederim ..Bende bloguna gelip Mimlediğimi yazacaktım benden önce gelmişsin :)

Allah Razı olsun cevapların gerçekten çok samimi 8.cevabın benimde korktuğum şeler arasında. Özellikle evletlarımın mutsuzlukları ya da başarısızlıkları beni hem korkutur hemde çok üzer..
Allah'a emanet ol.
İnşaAllah bir doktora gidersinde sağlığına kavuşursun. .Amiin..

Emine Kaya , Banada 10. soru çok kazık geldi :) İnsan zaten utanmış birde anlatıp dahadamı utansın :D
Doktora gittim canım , önceki yazımın altına not düştüm okursan göreceksindir :)
Mimlediğin için tekrar teşekkür ederim ..

Tatlım hasta olduğunu bilmiyordum. Çok geçmiş olsun. Mutlu musun ? Çookkk.... Bu cevabı çok beğendim :) Hayatın boyunca aynı cevabı vermeni diliyorum can-ı gönülden :)

Ahu , Teşekkür ederim canım yoğun olduğunu biliyorum ..İnşallah canım ben dahil tüm sevdiklerimden aynı cevabı duymayı bende can-ı gönülden diliyorum :)

Merhaba blognuzu çok beğendi hemen izlemeye aldım.Paylaşımlarınız çok hoş.Bende sizi bloguma bekliyorum umarım kırmaz bize katılırsınız sevgiler:))

Canım az sonra mimimi alacağım az biraz işlerim var bitsin aklımda sevgilerimle.

http://visnap.blogspot.com/2013/03/bes-parasz-blogun-mimi.html Canım Ayşegülüm mimin hazır tatlım .Çok keyif alarak cevapladım .Tekrardan çok teşekkürler sevgiler canımmmm.

hatice avcı , Hoşgeldin aramıza herzaman beklerim :)
Bende müsait olduğumda mutlaka uğrarım sevgiler..

Vişnap Macide , Canım zevkle okudum Mim'ini ..Çok teşekkür ederim cevapladığın için :)

Yorum Gönder