Antalyada Pasta Dekorasyon Malzemeleri



Yazımın başında belirteyim bu kesinlikle ücret karşılığı yazılan bir tanıtım yazısı değildir !
Sadece Antalyada yaşayan ve benim gibi istediğim herşeyi tek noktadan bulmak istiyorum diyenler için paylaşıyorum..
Firmaya reklam olacak , olsun varsın güzel olan herşeyi desteklerim ,yazarımda..Para herşey demek değil..

Dün yolumun üzerinde epeydir bakmak istediğim ama birtürlü müsait olmadığımdan bakma şansım olmadığı bir mağaza keşfettim :) Kendimi çocuk gibi vede bir dükkan dolusu oyuncağın içerisine düşmüş gibi hissettim bir anda:)
Hem burnumun dibinde ( tabiri caizse )hemde pasta dekorasyon adına A'dan Z'ye herşeyi bulabileceğim bir mağazaya girdim..
Sağım ,solum,önüm ,arkam mutfak oyuncaklarıyla doluydu :)Arasam bütün çarşıyı dolaşsam ancak bukadar malzemeyi bir araya toplayabilirdim..
Şeker hamurundan tutun,binbir şekil kalıplar,mumlar,süsler,şekil merdaneleri,pasta altı kağıtları,uğur böceği pasta kalıbı,isim kalıpları,çikolata kalıpları,kek kalıpları,pasta süsleme şırıngası çeşit şeşit uçları,şekil şekil kurabiye kalıpları ,ithal yerli ürünler ,daha aklıma gelmeyecek birsürü ürün vardı..Dedimya pasta dekorasyonu adına herşey mevcuttu..

Çalışanlardan izin alıp resimlerini çektim sizinle paylaşmak için..Çok yakından çekemedim çünkü hangisini çekeceğimi şaşırdım..Bende genel çektim..Zaten Telefonumun şarjıda bitiyordu ancak bukadar oldu..

Antalyada yaşayan arkadaşlar buradan istediğiniz her aparatı bulabilirsiniz..Bilenlerde mutlaka vardır burayı..

Çalışanlardan net adreslerinide istedim google earth'dan bakmak isteyenler olur diye..

Adres: Muratpaşa mah.A.Menderes Bulv.Şair Adem Dede cad.No:5/A
Burası tam olarak mevlana kavşağından yüzüncüyıl'a gelişte , mezarlığın yanındaki şarampol alt geçitine girmeden sağa dönünce 50 metre ileride solda..Aydın E.D.T diye bir firma..

Bol tatlı ,şeker gibi bir gün geçirirsiniz inşallah..
Muhabbet ve sevgiyle kalın..





FI/AAAAAAAABYU/d1lSpXUFeBo/s640/pasta+dekorasyon+malzemeleri1.jpg" width="640" />


















1 yorum:

Resmler acilmiyo:'( bnm teldemi problm yoksa genlmi? Bnde ne zamndir boyle biryer ariyordum ilk firsat ta gidecm ins.bu arada fiyatlar nasil?

Yorum Gönder