Elektrikli Süpürge Parfümü (Toz Torbalı )



Herkese merhabalar.Dün gece Antalyada acayip bir yağmur ve dolu yağdı..Gök gürültüsüde cabası..Sonradan haberlerde gördümki liman tarafındaki sarısu deresi taşmış ve 3,5 yaşındaki bir çocuk kaybolmuş..Ailesiyle sarısu deresinin üzerinden geçerken bir anda sular yükselmiş..Vatandaşlar ileyi arabanın içerisinden kurtarmış ama çocuk kaybolmuş malesef :(
Antalyaya çöok yağmur yağdığı dönemlerde sarısu derese hep taşıyor çevredeki giriş katları su basıyor ..hatta lağımlar falan taşıyor ..Buranın yağmurunu ben hiçbiryerde görmedim Allah muhafaza !

Umarım küçük çocuğumuz en kısa sürede sağ salim bulunur..Allah böyle felaketlerden ülkemizi korusun inşallah..

Evlenirken beyaz eşyamı yıllardır kullandığımız bosch markasından aldık..Tanıdık bir abimizden alınca elektrik süpürgemizide üzerine hediye verdi..Bu yüzden başka süpürge alma ihtiyacı duymadım..

Tabii süpürgem toz torbalı..

Bir ara süpürgem çok güzel çekmesine rağman sulu süpürge almaya karar verdim..Sadece toz torbalı süpürgeler biliyorsunuz çok azda olsa dışarıya toz bırakıyor yoksa başka sorunum yoktu..Hatta bakıyordum , arkadaşlara soruyordum hangi marka daha kullanışlı diye..Araştırırken bir arkadaşım sulu elektrik süpürgeleri çok iyide süpürülen  ekmek  kırıntılarını tuvalete dökmek zorunda kalıyorum o yüzden içim hiç rahat değil  dedi..

Bunu duyduğum anda benim sulu süpürge alma düşüncemde kayboldu..Başka bir alternatif bulana kadar sulu süpürge düşüncemi rafa kaldırdım kısacası..

Eşimin halası Hollanda'dan gelirken toz torbalı elektrik süprgeleri için parfüm getirdi bana..O getirene kadar öyle birşeyin varlığındanda haberdar değildim doğrusu :) Bilen arkadaşlar vardır mutlaka ama çevremde kulanan yada marketlerde hiç dikkatimi çekmedi (varsa )..

Toz torbasını temiz takınca (ben bez torba kullanıyorum kağıt değil ) kokuyu paketini açıp torbanın içerisine atıyorum..Süpürge çalışınca evin içerisne harika kokular yayıyor..Evi süpürmek okadar zevkli oluyorku ..Çünkü hem evi süpürüyorum hem ev mis gibi kokuyor :) Sulu süpürge kullananlar zaten bunu herzaman yapabilirler değilmi :)

Bir parfümü toz torbasına atınca etkisi bir ay gidiyor (eğer değiştirmezseniz )..Bir paket içerisinde 3 adet koku var..
Buradaki büyük marketlerde  rastlayan varmı bilmiyorum  varsa yazarsa çook  sevinirim :)Halamız artık alıştı her gelişte birkaç kutu getiriyor bana ama olsun burada varsa kadına zahmet olmaz buradan alırım değilmi :)



Herkese sağlıklı , bol fresh'li günler diliyorum :)

6 yorum:

Bunu toz torbalılarda hiç duymadım mutlaka metro da vardır bulsak harika bir şey olur vallahi keyifle evi süpürürüm mis kokular parfümler eşliğinde .Canım aklıma soktun araştırırım bunu sevgilerimle..

Devamlı kullanıyoruz neredesiniz bilmiyorum ama İst. Nışantaşı'nda "Roosmann" mağazanın adı yanlış yazmış olabilirim Alman firması. Oradan alıyoruz hem de 3 tl. falan.

vişnap Bende yeni duyum canım ama bak ilhan Ucer abi biliyormuş sen İstanbuldasın dediği yere bakarsan bulursun belki :)
Bendende sevgiler canım..

Ilhan Ucer Antalyadayım abi :) Alman firmasında olabilir bana gelenlerde oradan geliyor..Fiyatıda çok iyiyimiş..İstanbuldaki arkadaşlara faydalı olacaktır teşekkür ederim paylaştığınız için..

Bende burada bulurum inşallah :)

Yorum Gönder