iPhone uygulaması CEPTETEB yenilendi



















iPhone kullanıcıları bilirler, TEB’in mobil bankacılık uygulaması CEPTETEB ile bankacılık işlemleri her yerden hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabiliyor. TEB müşterileri fatura ödemelerini, kredi kartı ve yatırım işlemlerini ve para transferi gibi daha birçok işlemi iphone’larından kolayca yapabiliyor. Şimdi CEPTETEB uygulaması yenilendi ve çok daha kullanışlı bir hale geldi. Yeni eklenen finansal durum analizi sayesinde kullanıcılar ödemelerinin durumlarını ajandaları üzerinden rahatlıkla takip edebiliyor; dünyada ilk kez uygulamaya konulan QR kod ile kartsız olarak ATM’lerden para çekebiliyorlar.
TEB müşterisi olmayanlar da bu uygulamadan faydalanabilmekte. Her iphone kullanıcısı CEPTETEB uygulamasını telefonlarına indirerek güncel piyasa bilgilerine erişebilmekte ve hesaplama araçlarını kullanarak kredi hesaplaması ve mevduat getirilerini öğrenebilmekte. Ayrıca en yakın şube ve ATM’lere de ulaşabilmekte.
30 Kasım’a kadar yenilenen CEPTETEB uygulamasını indiren ve giriş yapan her 10. kişiye Angry Birds peluş oyuncak da TEB’den hediye. Uygulamayı 4663’e mesaj atarak hemen indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder