Herkese Merhaba

Blogumu takip eden arkadaşlar biliyordur yaklaşık 20 gün önce Trabzona memlekete gittiğimi..
Perşembe gece döndüm ..Daha doğrusu döndük :) Anne ve Babbamla birlikte döndük..

Kızım gidişte uçakta hiç yerinde durmadı .. Çok hareketli olduğu için zapdetmek hiçte kolay değil..Ne yaptıysam ne ettiysem olmadı ..Bir saat kırkbeş dakika sanki bir gün gibi geldi bana :) Çocukla yolculuk etmenin zorluğunu birkez daha yaşamış bulundum..Dönüşte inişe geçiş sırasına kadar uyudu ama uyanınca uçağın nasıl indiğini bile anlamadım :) Havalimanı maceramıza hiç girmiyorum ..Kızımı herkes mimledi okadarını söyleyeyim :)
Trabzonda herkes bana sabırlar kolaylıklar diledi kızım için okadarki yaramaz bulundu kendisi..Gerçekten şuanda çok hareketli ve karıştırma aylarında .. Allah bana gerçekten sabır versin bazan sabrım taşabiliyor..


Diğer yönden Trabzon gezim gayet güzel geçti..Havalar genel olarak çok güzeldi..Çocuktan dolayı bazı görmek istediğim tanıdıkları göremedim ama akrabalardan herkesi ziyaret etmeye çalıştım ..Benim için aile herşeyden önemli geliyor..Buna hep dikkat etmeye çalışıyorum..

Ben yokken bloguma yorum bırakma nezaketini gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..Boşlukta yorumlara cevap yazmaya çalıştım ama bazılarına yazamadım ..Bu yüzden lütfen bana kırılmayın .. Normalde Yorum bırakan herkese mutlaka cevap yazmaya çalışırım ..Ama bu yoğunluk bir kereliğine bu geleneği bozdu..Cevap yazamadığım arkadaşlardan tekrar özür diliyorum..

Bir süre daha blogumla fazla ilgilenemeyeceğim ..Anne babamla meşgul olacağım bu süre zarfında..Yinede fırsat buldukça konu eklemeye çalışacağım..

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum..

Tüm takipçilerime tekrar merhabalar..

Tüm inananların hicri yılbaşı kutlu olsun..

Sevgilerimle..

0 yorum:

Yorum Gönder