TTnet Telefonsuz İnternet Artık Mümkün











Merhaba Arkadaşlar..
Bugün itibariyle öğrendimki aslında sabit telefon abonman ücreti ödemeden internet kullanabilirmişiz..
Yani sabit telefon yine oluyor ama konuştuğun kadar ödüyorsun..Hiç konuşmazsan sıfır lira ödüyorsunuz..Akşam yedi , sabah yedi uygulaması yine devam ediyor ..

Eşim dün türk telekomun 444lü numarasını arayıp böyle bir uygulaması olup olmadığını sormuş ..Onlarda hayır böyle birşey yok demişler..Fakat bugün bir arkadaşının tavsiyesiyle postaneye gittiğinde öğrenmişki aslında bu uygulama gerçekten var..
Peki neden müşteri hizmetlerinden böyle birşey olmadığını söylediler diye sormuş ..Görevlide onların bu bilgiyi verme yetkileri yok ! demiş..
Ancak 6 ay sürecekmiş sonrasında değişebilirmiş...
Eşim hemen Ücretsiz sabit telefon kullanma isteğinde bulunmuş..Şimdilik 6 ay 15 tl ödediğimiz sabit ücreti ödemeyeceğiz..

Kısacası sizde aynı durumdaysanız hemen vakit kaybetmeden ücretsiz kullanma başvurusu yapın..
Yukarıdada yazdığım gibi 444lü müşteri temsilcisine sakın sormayın böyle bir uygulama yok ! diyorlar..

5 yorum:

Canım ben postaneye sormuştum yok böyle bir şey dediler.
anlayamadım amaçları nedir?

Amaçları nekadar az kişi uyanırsa okadar iyi..Git ısrar et canım ..Yazdım ya adam müşteri temsilcisinin bilgi verme yetkisi yok diyor ..Milleti kazıklamaya devam !

Bu basvuru isleminin postaneden gerceklestigine emin misin? Bunu niye soruyorum, cunku telekom ozerk biliyorsun... Postanenin boyle bir islemi yapmaya yetkisi olup olmadigi konusu dusundurdu beni. Telekom mudurlugunden basvuruyor olabilir miyiz?
Esinden tekrar teyit alabilirsen sevinirim. Biz de Pazartesi gidip basvuralim...
Bilgilendirme icin tesekkurler.

Herhangibir Telekom Müdürlüğünden başvuruluyor :)

Tannesi Çaldığımı Baştan Çalamam ..TTnet artık telefonsuz internette veriyor biliyorsunuz..Telekom müdürleüklerinde bu konuda yardımcı olmuyorlarmış müşteri kaybetmemek için ..Bu konu için ttnet bürolarına başvurmanız gerekiyor..
Ayrıca telefon kullanmak istiyorsan konuştuğun kadar ödemek için türktelekom müdürlüğünden başvurabilirsin..

Yorum Gönder