Süper Dadı Başvuru Formu


Bugün TRT1 'de "süper dadı" diye bir eğitici program izledik..Uzman bir psikolog çocuklarıyla problem yaşayan ailelerin isteği doğrultusunda evlerine konuk olup birkaçgün çocuklarla vakit geçirip hem anne babaya hemde çocuklara birebir eğitim veriyor..Eşimle çok hoşumuza gitti doğrusu bu program..Belki izlemek isteyenler olur yada bu programdan yararlanmak isteyenler olur diye paylaşmak istedim..

Tanıtım yazısı şöyle...

Süper Dadı

TRT1
03 Haziran 2012 Pazar
17:40

"Süper Dadı her hafta bir ailenin evine konuk olacak ve çocukların olumsuz davranışları karşısında çaresiz kalan anne babalara yardımcı olacak. Eğer çocuklarınız uyumuyor, yemek yemiyorsa… Öfke nöbetleri geçirip, şiddet uyguluyorsa… Kardeşlerini kıskanıp, kavga ediyorsa… Söz dinlemiyor, evin düzenini bozuyorsa… Süper Dadı, doğrudan müdahale etmeden anne babanın eğitilmesi yoluyla evdeki problemlerin çözümünü amaçlıyor.

Gerçek yaşantısında aile içi ilişki danışmanı ve yaşam koçu olan Yeşim Varol Şen yani Süper Dadı, programda hatalı ebeveyn tutumları nedeniyle çocuklarıyla ilişkilerini düzenlemede sıkıntı yaşayan anne-babalara tavsiyelerde bulunmakta ve onlarla sağlıklı iletişim kurmalarına yardımcı olmaktadır. Yapımın kamera arkasındaki uzman danışmanı ise alanında 15 yıllık bir kariyere sahip olan Uzman Psikolog Aysun Ömeroğlu'dur.

Süper Dadı, TRT 1’de…"

Süper dadının TRT1 sitesindeki sayfasına BURADAN gidebilirsiniz...

Süper dadı web sitesinde BURADAN ulaşıp detaylı bilgi edinebilirsiniz..

Süper Dadı başvuru formuna BURADAN ulaşabilirsiniz...

www.superdadi.com

6 yorum:

Haydaaaa. Ne yorum yapacağımı şaşırdım buna :)

Ahucum Rastlarsan biraz izle öyle karar ver derim ben :) Komik gelen yönleride var ama genel anlamda eğitici geldi bana..Psikolg tarafından uygulanıyor olması çok daha verimli..

acilen bu programın bir pedagog gözüyle değerlendirilmesi lazım. türk pedagoji derneğinin yazısını dikkatle okuyun bence..

Nihal kardeşim evet uzaktan bize eğitici geliyor ama tabiki pedagoji yönünden değerlendirilse çok iyi our..Sonuçta biz uzman değiliz ...

benim çocuklarım hiç rahat durmuyor lütfen gelin

ben çocuğuklarımı akıl fikir veremiyorum

Yorum Gönder