Kızıma Babaannesi Elbise Ördü



Kızım doğmadan daha başladı Babannemiz örgüler örmeye..Bu konuda çok marifetli gerçekten..Gördüğü her örneği çıkarabiliyor ve çok hızlı örüyor.. Okadarki elinde gördüğüm bir örgüyü birdaha göremiyorum bitmiş oluyor :) MaaşAllah diyelim..Ördüğü şeylerden sadece birisi bu elbise..ve öreceklerinin garantisi :D


7 yorum:

Ayyy :) Çok ciciii. Babaannenizin ellerine, emeğine sağlık, maşaallah. Gerçekten çok tatlılar. Küçük olup giyesim geliyor bazen :D Annem de örüyor diyorum bana mı örüyorsun anne diye :D Çok tatlı şeyler çıkıyor. Hayırlısıyla giyer inşallah kızınız :)

#merve... Örgü işide büyük bir marifet istiyor..Ben çok sıkılıyorum örmekten..Aslında yün işini sevmiyorum ..Bunun gibi güzel şeyler çıkarsa seviyorum..Zaten kayınvalidem bana göstermeden kızıma birşey örmüyor saolsun..ben beğnirsem örüyor :)Sizde şanslısınız marifetli Anne yönünden :)

Aslında evet :D Açıkçası ben de doğru düzgün bir ceket veya yelek örmüş değilim bazen anneme yardım ediyorum. Mesela ceketin kolu oluyor ben örüyorum. Kısa örmek iyi oluyor :) Evet gerçekten çok şanslıyım :) Allah tüm annelerin hakkında hayırlısını nasip eylesin :)

zevkli ve marifetli bir babaanneymis. elleri dert gormesin :) Hurmetler babaanneye.

güle güle giysinn prenses:)
sevgilerimle...

Çok güzel olmuş çok..
Babaannesinin elelrine,emeğine sağlık.
Sevgiler.

Fransali Gelin İletirim güzel dileklerini :)



birtutamkekik Teşekkür ederiz..Bendende sevgiler..


Hayat Cafe Babaannemizin koltukları kabardı sayenizde :)..teşekkür ederiz ..Sizede sevgiler..

Yorum Gönder