Bugün Benim Doğum Günüm :)


Bugün benim doğum günüm yani otuz yaşla aramdaki merdiveni kaldırıp direk olarak ayak bastığım gün :)Yani yolun yarısına beş kala:)Yaşlanmak nasıl bir duygu diye sorarsanız ufak bir burukluk olmakla beraber Hayatı dolu dolu yaşamanın rahatlığı var içimde.Birsürü keşkelerim var tabiki hayatta ama iyiki yaşamışlığım onlardan fazla olduğu için çokta içimi acıtmıyor.İnsan sadace kıldığı namazlara pişman olmazmışya benimkide o hesap işte.Annemin güzel ellerinden öpüyorum beni dünyaya getirdiği için.Aileme teşekkür ediyorum bu yaşıma kadar herzaman arkamda oldukları için.Özellikle Babam.Benim için onların kıymetinin bir karşılığı yok.Tabiki Hayat arkadaşım,Canım ,herşeyim Çağrıma teşekkür etmek istiyorum.Herzamanki gibi bütün sevgisiyle yanımda olduğu için vede aşağıdaki güzel pasta için :)Tabi hediyen içinde:)Doğum günümü hatırlayan,hatırlamayan tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum hayatımın bir parçası oldukları için.Ve Ve Ve Tabiki üç ay sonra dünyaya gelecek olan kızımıza mutluluğumuza mutluluk kattığı için bu teşekkür ve şükür Rabbime bize bu duyguyu yaşattığı için.Rabbim sağlıkla,sıhhatle,sevdiklerimle,hayırlı bir şekilde ömrümü geçirmemi nasip eder inş. Amin.

5 yorum:

Doğum gününüz kutlu olsun, sevdiklerinizle nice mutlu seneler dilerim. Ayrıca Allah tamamına erdirsin, vatana millete ve sizlere hayırlı bir evlat olmasını dilerim doğacak kızınızın :)

Onur Ege Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)Amin inş.

Doğum gününüz kutlu olsun :) Allah kızınızada inş uzun ömür versin. Analı babalı büyük nasip etsin. Vatana millete öncesinde kendine hayırlı bir birey olması dileği ile.

Emrah Öztürk Teşekkür ederim.En büyük duamız hayırlı evlat olması gerisi angarya.Rabbim isteyen herkesede hayırlı evlat versin.

Yorum Gönder