Bu Nasıl Evlat


Akşam haberleri izlerken beni çok etkileyen bir habere şahit oldum ve çok üzüldüm yazmadan geçemedim.Adamın birisi kaza geçiriyor ve vefat ediyor.Polis adamın oğluna telefonla ulaşıyor ve babanız ağır yaralı gelin diyor .Çocukta şimdi gelemem işim var diyor.Nasıl bir evlat bu?Günümüzde hayvanlara bile ailesinden daha çok önem gösteren isnsanlar var.Biraz kocakarı sözü gibi olacak ama ne günlere kaldık.Haberi izleyince kafamda neden acaba ilgilenmedi diye sorular oluştu ve kendi kendime sebeplerini tahmin etmeye çalıştım.Diyelimki bu adam çocuğuna ömrü boyunca iyi davranmamış babalık görevini hakkıyla yapmamış.Böyle bir durumda bile vicdanlı,insan olan insan öyle birşey söylemez.Diğer yönden Anne-Baba hakkını sevgisini umursamadığını düşünürsek bu dahada mühüm bir konu.Hiçbir anne-babanın böyle bir muameleyi hak ettiğini düşünmüyorum.Her ne olursa olsun.Herkes hayatta birşeyler yaşıyor ama bu insanlığımızı kaybetmenin mazereti olamaz.Bu babasından önemli işi olan vatandaşı kınıyorum.Kendisini acıyorum.Çünkü herkes ektiğini biçer günün birinde kendi evladıda aynı şeyi yapacağından eminim.Umarım kendi evladı kendisinden hayırlı olur.Ben bukadar Baba sevgisiyle yanarken bu konuya duyarsız kalamadım.Allah herkese akıl,vicdan,insaf,Allah korkusu versin.Haberin ayrıntılarını BURADAN okuyabilirsiniz.

4 yorum:

birisi bana telefonda öyle bisi dese, oraya nasil gidecegimi düsünürüm, yani oraya varmadan sok icinde bayilirim :S

SonKralice doğru olanıda o zaten.Nasıl vicdanları var bu insanların anlamıyorum.

Gerçekten çok üzücü bir durum. Bu kadar önemli olabilecek iş nedir onu merak ettim. Belki yıllardır görüşmedikleri ve çok kötü bir çocukluk dönemi geçirttiği için böyle söylemiş olabilir. Çocukluğunun nasıl geçtiğini bilmedim için kötü düşünmek istemiyorum. Çocuğunu işkence seviyesinde döven,taciz eden birçok ruh hastası insanımız var sonuçta.

Son olarak beş parasız bloga biraz para kazandırsam iyi olacak sanırım : ) İnsanı reklamlara tıklamaya sevk eden bir adres gerçekten.

Kuzu teşekkür ederim aman google amca duymasın :))

Yorum Gönder