Kadınlar Çantasında Ne Taşır ?















Bende dahil tüm bayanların olmazsa olmazıdır kol çantası.Her renk yada model çantamız olsa bile yinede vitrinlerdeki çantalara bakarız.Hastalık,delilik ne dersek diyelim biz böyleyiz işte.Verdiğimiz paralar yetmez birde içini doldurup hamallığını yaparız:)Helede çocuğu olan bir kadınsa işte o çanta görülmeye değer olur.Bugünde yine çantam dolu olarak dışarı çıktım.Tabi ağırlığından sıkılınca bu konuyu bloguma taşımaya karar verdim.Ha birde bu konunun erkek tarafı varki orası daha vahim.Erkekler her dışarı çıkmakta bu çantada yine nevar diye sızlanmalarıda bizim için klişe bir serzeniş olarak düşünülür:)Şimdi şöyle kısaca bir bayanın çantasında olmazsa olmaz neler bulunur diye sıralayalım.
1.Cüzdan-Olmazsa olmaz yoksa yolda kalırız.
2.Telefon-Aynı bedende can gibiyiz.
3.Güneş gözlüğü-Yoksa gözlerin güneşten beyin kanaması geçirir.
4.Parfüm-Hiç gerek yok ama biz öyle zannederiz.
5.Anahtar-Kendisinden çok anahtarlıklar ağırlık yapar.
6.Makyaj ürünleri-Onu bunu şunu derken yarısını çantamızda buluruz.
7.Krem-Güneş vs.
8.Mendil-Islak, Kuru acil durumlar için.
9.Takı-Ufak tefek parçalar.
10.Kalem-Binde bir lazım olur.Lazım oluncada siz sıkılıp ogün evde bırakmışsınızdır.Ama sürekli çantadadır.
11.Su-Yazları olmazsa olmaz.
12.Şemsiye-Birde yağmur varsa yandık demektir.

Aklıma gelen olmazsa olmaz bunlar.Tabi kişiye göre öncelikler değişir.Aklına başka şeyler gelen varsa yada ekleme yapmak isteyenler yorum bölümüne yazabilir.Umarım butür hastalıklarımızdan biran önce kurtuluruz.

3 yorum:

En önemlilkerden biri ayna, bilemem makyaj malzemeleri derken aynayı da içine mi kattın ama aynasız yola çıkan kadın ya çok çirkinidir kendine bakmaya bile tahammülü yoktur, ya da çok güzeldir aynaya bakmaya gerek yoktur...

gerçekten, şöyle bir düşününce kullanmadığımız bir sürü şeyi taşır dururuz...hele çantalarıma bakıyorum neredeyse bavul boyutuna ulaşacak...yazıda ayna unutulmuş galiba,çantamda aynam, peçetem, yedek tokam ve mide hapım olmazsa çok eksik hissediyorum kendimi...bir ara da antibakteriyel sabun taşıyordum, sonra bide nemlendirici krem ..her an başıma birşey gelecek gibi bir duygu hasıl oluyor bunlar olmayınca...

TheHocca, ben 2. sinden olduğum için ayna taşımıyorum :)Şaka bir yana göz farında genelde ayna bulunduğu için aynayı yazma ihtiyacı duymadım.Yada bize heryer ayna dersem oda yeterli olur herhalde:)
BİR GARİP YAĞMUR DAMLASI, Sorun ihtiyacımız olan herşeyin elimizin altında olmasını istediğimizden çıkıyor.Sevgiler..

Yorum Gönder