Sömestr’da Kış Tatili Yapabileceğiniz Yerler



Sömestr tatili, hem üzerimizdeki stresi atmak hem de karın tadını çıkarmak için en ideal dönemlerdendir. Kış tatilinin canlandığı bu dönemde arkadaşlarınızla ya da ailenizle küçük bir tatil yapmaya ne dersiniz? Eğer gidecek yer konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz size yardımcı olalım. Doğal güzellikleri, tarihi yerleri ve kayak merkezleri ile kış turizminin canlı olduğu yerlerden birkaçını size önermek isteriz.
Kapadokya
Peri bacalarının üzerinden biriken kar kütleleri ile zaten sanatsal bir görünüme sahip olan Kapadokya, kışın gidileilecek en güzel yerlerden birisidir. Engebeli manzarası ve eşsiz kaya oluşumları ile sadece yazın değil kışın da Kapadokya’yı ziyaret etmeniniz öneririz.
Sapanca (Sakarya)
İstanbul ve diğer büyük kentlere yakın olması sebebiyle her mevsim tercih edilen Sapanca, kısa süreli seyahatlerin vazgeçilmez tatil bölgesidir. Çam ağaçlarını beyaza bürünmesi ve Sapanca Gölü’nün muhteşem güzelliği Sapanca’yı kış tatili için ideal merkezlerden birisi kılıyor.
Abant (Bolu)
Abant’ın kış manzarası şiirsel bir görünümdedir. Abant Gölü ve Yedigöller çevresinde kısa yürüyüşler yapabilir, donmuş göl üzerinde kayabilir, karın süslediği harika manzaranın fotoğraflarını çekebilirsiniz.
Uludağ (Bursa)
Kayak tutkunların en çok tercih ettiği bölgelerin başında Uludağ gelir. Kaliteli hizmet anlayışı ve başarılı tesisleriyle Uludağ, kış turizminin en canlı olduğu bölgelerdendir. Kayak yapmayı sevmiyorsanız bile dağın kar manzarasını izlemek bile yetecektir.
Kartalkaya (Bolu)
Köroğlu Dağları üzerinde yer alan Kartalkaya, dünya standartlarındaki pistleri ve muhteşem manzarası ile diğer ideal kış tatili merkezlerinden birisidir.
Kartepe (Kocaeli), Ilgaz (Çankırı), Hasankeyf (Batman), Safranbolu (Karabük) ve Eskişehir de sömestr tatilinizi geçirebileceğiniz kış tatili için tercih etmeniz gereken yerlerin başında gelir. Hazır sömestr yaklaşırken geç kalmadan uaçk biletinizi ayırmanızı öneririz. Yurtiçi uçak bileti için en uygun fiyatları sunan Kolay Yolculuk ilk tercihiniz olmalı. İyi tatiller…

1 yorum:

Bir tek abant a gitmiştim çok güzeldi...

Yorum Gönder