İçinizi Isıtacak Bir Seyahat Planlamaya Ne Dersiniz?

Bugünlerde kış soğuk yüzünü yavaş yavaş göstermeye başladı. Güneşin batmasıyla birlikte keskin bir soğuk hissedilir oldu. Hatta bazı bölgelere kar yağışı başladı bile. Yazın cıvıl cıvıl, rengarenk, sımsıcak ortamından artık eser yok.
Kış iyice çökmeden, kalın kazaklara, kışlık botlara, kürklü montlara bürünmeden, size yazı hatırlatacak kısa bir molaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise, hemen internet üzerinden uygun fiyatlı bir Dubai uçak bileti araştırması yapıyorsunuz. Biletiniz aldıktan sonra bütçenize uygun bir otel rezervasyonunuzu da yaptınız mı bu iş tamamdır.
İstanbul’dan yaklaşık 4,5 saat sürecek bir uçak yolculuğundan sonra kendinizi sıcak ve egzotik bir ortamda bulacaksınız.
Dubai ile ilgili hemen hemen herkesin yapay bir şehir görülecek ne var önyargısı vardır. Ama gittiğiniz Dubai’nin lüksün ve ihtişamın merkezi olduğunu kendi gözlerinizle göreceksiniz. 90’lı yıllardan bugüne geçirdiği evrime hayran kalacağınız garanti.


Alışveriş tutkunları için Dubai Mall biçilmiş kaftan, dünyanın en ünlü ve önemli markalarını burada rahatlıkla bulabilirsiniz. Alışverişten uzak duranlar için ise Dubai Mall içinde bulunan dev akvaryum görülmeye değer. Özellikle Dubai Mall'un saat akşam 6'dan sonra başlayan ve her yarım saatte bir yapılan ünlü The Dubai Fountain aktivitesini kaçırmamanızı öneririm.
Şüphesiz Dubai denince ilk akla gelen Dünya'nın ilk 7 yıldızlı oteli olan Burj Al Arab’ı hem gündüz hem gece görme fırsatını yakalayın çünkü ikisinin görsel lezzeti apayrı.
Eh çöl ortamına gidip de çöl turu yapmadan dönmek olur mu? Özellikle develerin sırtında yapılan yolculuk ve Bedevi çadırlarında yapılan eğlenceler sizi modern dünyadan alıp eski çağlara götürecektir.
Dubai’de yapılacakları burada sıralamak şüphesiz imkansız. Size tavsiyem böyle bir tatil planı yaptıysanız seyahat bloglarında önerilen ve mutlaka görülmesi gereken yerlerden kendinize bir rota yapmanız. Böylece kendi zevkinize uygun bir planla tatilinizden çok daha fazla zevk alırsınız.

1 yorum:

Güzel sanatlar fakültesi yetenek sınavlarına hazırlanacak olanların da en çok merak ettikleri konular; sınavda neler sorulacağı ve sınava nasıl hazırlanmaları gerektiğidir. Peki güzel sanatlar fakültesi yetenek sınavlarına nasıl hazırlanmalısınız? Devamı için, www.guzelsanatlarahazirlikkursu.com.tr/

Yorum Gönder