Kasko yaptırmak artık çok Koalay



Eğer bir aracınız varsa trafik sigortası yaptırmanız zaten zorunlu. Ancak kasko da trafik sigortası gibi zorunlu olmasa da onun kadar kadar önemli bir sigorta türü. Kasko trafik sigortasından farklı olarak herhangi bir hasar durumunda karşı tarafın zararlarını teminat altına almaz bunu zaten trafik sigortası sağlar, kasko kendi aracınızın hasarını teminat altına alır. Sadece hasarı değil, çalınma durumunda da aracınızı teminat altına alır.
Kasko yaptırmak için, pek çok konuda olduğu gibi teknolojiden yararlandığınızda kasko yaptırmak da artık çok koalay. İnternetiniz varsa kaskonuz da bir tık ötenizde demek.
Koalay.com sayesinde artık kaskonuzu istediğiniz zaman kolayca yapabilirsiniz. Koalay.com’un pratik uygulaması sayesinde aracınızın markasına göre bir çok farklı sigorta şirketinin kasko tekliflerini anında görebilirsiniz. Sizin için en uygun kaskoyu seçtikten sonra poliçenizi satınalabilir ve poliçenizi de online olarak bastırabilirsiniz. Üstelik tüm bunları 7 gün 24 saat ve 365 gün boyunca yapabilirsiniz.
Siz de koalay.com’a gelin ve ihtiyaçlarınıza en uygun kaskoyu seçmenin rahatlığını yaşayın.

1 yorum:

bilgi için teşekkur ederim

Yorum Gönder