Kepek Şampuanı Etkinliği

Saç sağlığı, güzelliği kadın erkek hemen herkes için kişisel bakım ve bütünsel görsellik açısından önemli olmakla birlikte saçlardaki kepek sorunu oldukça rahatsız edici durumlara sebep olmakta. Özellikle koyu renk giysilerde çok daha görünür bir hal alarak kişiyi oldukça rahatsız eden kepek bir saç derisi problemi olarak ortaya çıkar. Etkinliği yüksek, saç derisi onarımı ve bakımı yapan içerikleri ile kepek şampuanı çeşitleri saçtaki kepeğin giderilmesini sağlar.


Kepek Şampuanı Çözümü
Çok sık rastlanılan bir cilt rahatsızlığı olan kepek; normal bir süreç olarak her insanda gerçekleşen ölü cilt hücrelerinin alttan gelen yeni cilt derisi tarafından atılımı olmakla birlikte, saç derisinde oluşmuş egzemanın hafifi bir türü olarak aşırı biçimde çok sayıda hücre atılımı şeklidir.
Kepek vakalarında saç derisinde kaşınma, yanma gibi durumlar görülebilmekle birlikte bazen yalnızca görsel olarak rahatsızlık yaratır. Her anlamda kişiyi zor durumda bırakan kepek sorunu, yerleşmiş yanlış kanı ile yalnızca saç derisi kuruluğu olarak algılanır ve hatta saç derisi kurumasın diye saç kepek şampuanı ya da diğer türlerdeki şampuanlar ile yıkanmaktan vazgeçilir ki oldukça yanlış bir uygulamadır.

Kepek problemini çözme konusunda etkinliği kanıtlanmış olan kepek şampuanları, içeriklerinde yer alan selenyum sülfit veya zinc pirithion gibi maddeler ile saç dersini onararak, bakım yaparak kepek sorununu kısa süre içinde ortadan kaldırır. Gelişmiş saç bakım ürünleri ile birlikte etkin kepek şampuanları ve bakım kremleri çeşitlerine http://www.salonurunleri.com/Kerastase,LA_1075-2.htm ladresinden kolayca ulaşılabilinir.

1 yorum:

Canım aklımızda olsun şu an kepek sorunumuz yok çok şükür gerçekten bilhassada koyu renk giysiler ile ne fena oluyor döküldüğünde sevgilerimle.

Yorum Gönder