Evde böcek ilaçlama uygulamaları

Haşerelerle mücadele edilirken ev ve işyerleri için farklı uygulamalar yapılır. Çünkü işyerlerinin ortam ve şartları evlere göre farklılık göstermektedir. Evlerde haşere sorunu varsa bireysel önlemlerin yetersiz kaldığı durumlarda profesyonel bir böcek ilaçlama firmasından destek alınmalıdır.

Evlere uygulanan yöntemlerden biri spray uygulamadır. Haşerelerin aktif olduğu yüzeylere direk olarak uygulanır. İlaçlama yapılacak yerler evde varolan haşere cinsine göre değişiklik gösterebilmektedir. Spray uygulama ıslak temizlik yapılmaması şartıyla 30 gün süreyle etkisini gösterebilmektedir. Islak temizlik yapıldığında ilaç etkisini yitireceğinden henüz yumurtadan çıkmamış yavrular ilaçtan etkilenmeyecekleri için çoğalmaya devam edeceklerdir.
Bir diğer ilaçlama yöntemi de daha çok hamamböceklerine karşı etkili olan jel uygulamadır. Böceklerin yuvalarına, evdeki her türlü çatlak ve kırığa, priz kenarlarındaki boşluklara uygulanır. Beyaz eşyaların motor aksamına da uygulanabilen jel uygulama hiçbir tehlike içermez ve ıslak temizlik engeli içermez. Jel uygulama etkisi ve sürekliliği yüksek bir uygulamadır.
Haşere ilaçlama konusunda uzman olan Tekniktürk böcek ilaçlama, evinizdeki haşerelerden en etkili şekilde kurtulmanızı sağlayacaktır. Bayer Koruma Programına üye olan Tekniktürk kullandığı etkili ilaçlarla haşerelerden kurtulmanıza yardımcı olurken insan sağlığını ve doğayı da korumaktadır. Etkili bir çözüm için ilaçlama uygulamasını yılda iki kere ya da en azından her yıl mutlaka bir kere yaptırmayı ihmal etmeyin.

1 yorum:

Ayyyy evler de haşereler karıncalar kakalaklar hamam böcekleri ve de dahi fareler ayyy ayyy Allah korusun en en istenmeyenlerdir bir karınca böcek görsem deliriyorum hemen tedbirini alıyorum.Bence evler de böcekler haşereler olsun olmasın her zaman ilaçlardan tabletlerden kenarlara köşelere mutlaka koyuyorum aman ya ne olur ne olmaz böceksiz haşeresiz olsun bütün evler canım sevgiler güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık .

Yorum Gönder