İklimlendirme Uzmanı Klimalar



Sıcaktan korunmak soğuktan korunmak kadar önemli bir konudur. Ülkemiz coğrafi konumu nedeniyle kış aylarını oldukça soğuk yaz aylarını da sıcak geçiren bir ülkedir. Dört mevsimin net bir şekilde yaşandığı ülkemizde durum böyle olunca hem sıcaktan hem de soğuktan korunmak için bazı tedbirlerin alınması gerekiyor.
İşte tam da bu nedenden dolayı ülkemizde klima kullanımı oldukça yaygındır. Yaz aylarında özellikle güney kesimlerde sıcaklık hayatı olumsuz etkilemektedir. Zararlı güneş ışınları aşırı derecede vücudumuza temas ettiği takdirde cilt kanseri baş olmak üzere birçok hastalığa neden olmaktadır. Güneşin zararlı ışınların kaçmak isteyen halk günün birkaç saatini evlerde geçirmek zorunda kalmaktadır. Özellikle güneşin tam tepede olduğu zamana denk gelen bu saatlerde en büyük kurtarıcılar klimalardır.
Fatura Dostu Klimalar
Ülkemizin yine coğrafi yerleşimi nedeniyle yazın çok sıcak geçen güney kıyılarında kış ayları çok soğuk geçmemektedir. Bu zamanlarda da yazın serinlemek amacıyla kullanılan klimalar kışın ısınmaya yeterli olmaktadır. Özellikle yeni nesil klimaların en büyük artılarından bir tanesi de budur. Bu klimalar sayesinde kapalı alanlarda istenilen mevsimi tek bir tuşla yaşayabiliyorsunuz.
Klima için en büyük çekincelerden birisi fazla elektrik harcamasıydı. Ancak yeni nesil enerji tasarruflu klimalar ile birlikte bu sıkıntılara da son verilmiştir. En yeni klimaları vatan bilgisayar güvencesi ile satın alabilirsiniz. Vatan bilgisayarın internet adresini ziyaret ederek yeni klima modellerine vatanbilgisayar.com/klima adresinden göz atabilirsiniz.

Kaynak:   http://www.vatanbilgisayar.com/klima/

1 yorum:

Klima almadan önce klima alacağınız mekanın ısı kaybı ve soğutma kakasitesini hesaplatmanız gerekiyor. Aski halde alacağınız klima yetersiz yada fazla büyük kapasite seçimlerinde sağlığınız etkilenecektir.

Yorum Gönder