Antalya Umursamazlar Odası !




Sıcacık Antalya'dan herkese günaydınlar..
Bu sabah bir telefon trafiğiyle güne başladım.. Akşam MarkAntalya AVM 'nin önünden taksiye bindim ve alışveriş yaptığım poşeti takside unuttum..Taksi köşeyi dönmeden aklıma gelsede yetişmem mümkün olmadığı için uğraşmadım..

Bu sabah Antalya şoförler odasını arayıp durağın numarasını alıp bilgi almak istedim .Öncelikle 2 durak numarası verdiler birinci numara şahse ait durakla alakası olmayan , diğeride hiç kullanılmayan hatta çalmayan bir numara çıktı..Geriye dönüp odayı tekrar arayıp numaraların alakasız olduğunu söyledim , telefondaki bayan beni daha yetkili birine bağlayıp durumu ona anlatmamı istedi ..O kişiyede durumu anlatınca oda üçüncü bir kişiye aktardı :) Üçüncü kişiyede durumu anlattım ve cevabı direk şu oldu "durağa gidip sorun " :) Sanki ben düşünmedim gidip sorayım diye ama telefonla orda olup olmadığını bir öğrensem müsait olduğumda gider alırım diye düşündüm ve durak başkanı yada durakta çalışan birirnin numarasını rica ettim..

Cuma diye bir beyin numarasını verdi fakat defalarca aramama rağmen bu numarada açılmadı !

Sonuç olarak hiçbir sonuç alamadım , müsait olduğumda durağa gidip soracağım artık ..

Şimdi kafama takılan sorular şunlar ;

1 _ Şoförler odası ne işe yarar ?

2 _ Taksi durağı numaralırını nasıl bilmez ?

3 _Hadi bir durağınkini bilmedi diğerininkini demi bilmez ?

4 _ Taksi durakları numara değiştirince şoförler odasına nasıl bildirmez ?

5 _ Şoförler odası bir durağa yarım saatte ulaştıramıyorsa nekadar faydası var ?

6 _ Oda başkanı nekdar başarılı ?

Bu sorularıma cevap bulmak çok zor ve üzücü..

Farzedelim ki çocuğumu yada ne bileyim çok çok önemli birşeyi unuttum takside ve anında ulaşmam gerekiyor nasıl ulaşacağım ? Odanın en önemli görevlerinden biriside müşterilerle taksicilerin iletişimini sağlamak değilmidir ? Bu sistemle çalışan Antalya şoförler odasını KINIYORUM ...

Yakında başkan seçimi var sanırım taksilerin arkalarında afişleri var , mevcut başkan Mehmet Ali Alkan beyfendiyi ilk seçimde  değiştirmelerini öneririm..

Bukadar sorumsuzluk çok fazla , umarım en kısa sürede bu yanlışları düzeltirler ve ciddi ihtiyaç sahiplerine anında bilgi verebilirler..

4 yorum:

ıste sorumsuzlık değılde ne gercı hepsı oyle değıl ben bır keresınde eve yaklasınca anahtarı elıme aldım parayı vereyım derken anahtarı bıraktım kapıya gelınce anladım ben hep aynı durağın taksı sını kullandığım ıcın tel vardı hemen aradım allahtan benden sonra uzak bır yere gıtmemıs neren ındın nerden bındın dıye sorup soforu buldu bana donup bekleyın anahtarınız gelıyor dedı kapıya kadar getırdı anahtarımı bunuda soylemem lazım tabı herkez dısıplınlı calısmıyor aysegul sevgıler

selma tamer , bende evimin yakınından belirli durağın taksilerini kullanıyorum fakat eve dönüş yolunda olunca mecburen orada bulunan bir taksiyi kullandım..Taksiciye ulaşabilme şansım olsa eminim sorun olmaz ama meselede o zaten ulaşamamak ..
Bu arada durağı sonunda bulup görüştüm paketim oradaymış :) Çok basit bir mesele için bukadar uğraşılmamalı , telsiz sistemi fln bunun için değil mi ?

Telsiz sistemi,' polis nerede? ' ya da 'müşteri nerede?' diye var. Geçmiş olsun.

bahce perim teşekkür ederim katılmamak elde değil gerçekten ...

Yorum Gönder