Blogger Arkadaşlarımın Dikkatine !!!




Bildiğiniz gibi google + yorumlarını bloglarımızda görünür yapma özelliği mevcut bir süredir..Bende geçiş yapmıştım o uygulamaya  ..Fakat dün itibariyle normal düzene dönmüş bulunuyorum..Büyük kolaylıklar sağladığı görünsede aslında blogda bir karmaşaya neden oldu benim açımdan :(

Tabii eskiye dönünce google+ dan yapılan tüm yorumlar silindi haliyle , bunun için  yorumlarını esirgemeyen arkadaşlarımdan özür diliyorum..Fakat eskiye dönmem için geçerli nedenlerim vardı..

Öncelikle yorumları denetleyememem buna etken oldu..Mesela uygunsuz yada link içerikli yorumlara müdahale edemiyordum ve bu çok can sıkıcı oluyordu..

İkinci olarak ; Blogumdaki normal yorumlara müdahale etmemi engelliyordu bu uygulama ..Yani spama attığım yorumları dahi göremez durumdaydım..

Üçüncü olarakta ; Bloguma yapılan yorumları takip edemiyordum..Yani konulara tek tek bakmadığım sürece kim ne yazmış göremiyordum..Buda zaman zaman cevapsız yorumlar kalmasına neden oluyordu..Hem bu şekilde çok zamanımı alıyordu bu işlem..

Kısaca yorumları  tek kalemde görmeye , müdahale etme şansım olmasına karar verdim..

Umarım bu kararımı saygıyla karşılarsınız :)

10 yorum:

Canım ben geri dönemiyorum kabul etmiyor.. Umutsuz vaka oldum galiba :(

iyi yapmışsın memnun oldum ben de
artık bol bol yorumlarım seni :)

Emine Kaya , canım belki temanla alakalıdır ..beni kabul etti çok şükür..

Bademle Buduk , canım teşekkür ederim , herzaman beklerim :)

Ben de ona geçmeyi düşünüyordum iyi ki de geçmemişim. Çok iyi oldu öğrendiğim. Tek elden daha rahat takip ederim sanıyordum.

Bence de en güzelini yapmışsın canım.Ben de bayağı zorluklarını görüyorum ve çoğu blogger arkadaşlarım ile bağlantılarım koptu.Ne onlar beni ne de ben onları takip edemez olduk.En güzeli eski sistemdi hayırlı olsun canımm sevgilerimle.

Nebihan AKÇA , geçmemişsen yazdıklarımı dikkate el derim canım :) Ben sıkıntı yaşadım doğrusu..Teşekkür ederim yorumun için :)

Vişnap Macide , canım biliyorum siyak kuğu mesela senin bloga yorum yazamıyormuş o yüzden.. Teşekkür ederim benden de sevgiler sana :)

Bence böyle daha iyi olmuş :)Blogger herşeyle uyum sağlamıyor maalesef :((

Büşra Kahveci , teşekkür ederim canım çok haklısın :)

Yorum Gönder