Kulak Ağrısı !



İki gündür kulağımdaki ağrıyla dolaşıyorum..Ne yaptıysam bir türlü geçiremedim..Hafifte Tıkalı şuanda ..Zaten tıkalı olduğundan ağrı yapıyor eminim..İnternetten biraz araştırdım..DR. ilk 2 -3 gün ilaç vermiyormuş bu durumlarda açılır belki diye bekliyormuş..Bende bekleyeyim dedim madem..Malum benim kızımı bırakacak kimsem yok yanımda ki , istediğim an istediğim yere gidebileyim..Eşimin işten izin almasını yada eve gelmesini beklemek zorundayım..
Bende ağrısı aşırı olmadığı için bekliyorum artık..Yarın hafta sonu belki akşama acile giderim artık..Pazartesiye kadar böyle bekleyemeyeceğim..Öldürmüyor süründürüyorrrrrrrrrrrrrrr bu ağrı..

Tahmin ediyorum kulağıma su kaçtı. Zararlı olduğunu bile bile kulak çubuklarından çok kullanıyorum , belkide ondan oldu bilemiyorum..
Düzelsin diye saç kurutma makinesini kulağıma tuttum belki su varsa kurur diye..Sıcak su torbasına ılık su yapıp ağrısı olan tarafa yattım sıcaklık nem yapar belki açılır diye ama nafile hiçbiriside işe yaramadı :(
Bunları yaparken çocukla iş yapmak yemek yerken diş fırçalamaya benzer derlerya aynen öyle ..Kısacası çocuğun varsa hasta olma lüxün bile yok..

Sonuç olarak doktor amcaya gitmeden düzelmeyecek demekki bana hastahne yolu göründü..Hastahaneleri hiç sevmediğim için en son aşamaya gelmeden gidemiyorum işte elimde değil..

İnşallah büyük bir sorun çıkmaz..Küçük bir enfeksiyon yada tıkanıklıktır..

Not : An itibariyle doktora gitmiş bulunuyorum..Kulak tıkanıklığım aslında tıkanıklık değil mikrop kaptığı için enfeksiyondan kulağımın içi şiştiği için ben öyle hissediyormuşum..Rahatsızlığımın suçlusu bulundu , Kulak çubuğu ! Doktor bu şişlik sana kulak çubuğunun hediyesi dedi :) Antibiyotik ,ağrı kesici ve yapma ilaç verdi..Yapma ilaç ne derseniz..İçerisine değişik ilaçlar karıştırark eczacının elde ettiği ilaç , tabii doktor reçetesiyle hazırlanıyor..Şırongayla kulağıma sıkıp 10 dk. bekliyorum sonra kulağımı aşağıya çevirip ilacı peçeteyle temizliyorum..
Kısacası bir musibet bin nasihatten iyidir demiş atalarım..Bildiğim halde kulak çubuğunu sık sık kullanıyordum..Sizde kullanıyorsanız hemen çöpe atın arkadaşlar , çok kötü ağrı yapıyor tecrübeyle sabittir :)

10 yorum:

Seni mimlemeye gelmiştim ama rahatsızsın çok geçmiş olsun.. Mimimden vazgeçmiyorum iyileşince cevaplamanı umuyorum :)
Allah sana acil şifalar versin inşaAllah..

Emine Kaya Teşekkür ederim canım ,Allah razı olsun..
Mim'ini en kısa sürede cevaplamaya çalışacağım ..

Çok geçmiş olsun canım,şimdi daha iyisindir inşallah.
Kulak ağrısının zorluğunu iyi bilirim.Bir dönem bende çok çektim.
Kulak çubuklarıyla ilgili kötü bir anım da var olunca hemen çöpe atarak eve almamaya yemin ettim:(
Bence de kimse kullanmasın.Dr.lar da asla önermiyorlar.
Sevgiler...

SEVALCE LEZZETLER Çok zor gerçekten ağrısı..İki Antibiyotik , iki ağrı kesici içtim banamısın demedi henüz..Geçecek inşallah bekliyorum..Kulak çöplerini atmadım ama kulak temizlemeye birdaha kullanmam..Bukadar acıdan sonra :)

Off offf Ayşegülümmmm n'oldu sana böyle?:((Canım çok çok geçmişler olsun kulak ağrısı çok beter derler tez zamanda iyileş ve o kulak çubukları ahh ahh bir ara bende kullanıyordum kulağımı tıkadı uğultulardan öldüydüm.Canım sakın ilaçlarını ihmal etme olur mu çok öptümmmm.

Vişnap , insanın kendine yaptığını köy kalksa yapamazmışya benimkide o hesap :) Teşekkür ederim canım çok beter gerçekten hala ağrı yapıyor nezaman geçecek bilmiyorum :( Ben yıllardır kullanırm kulak çubuğu ama ilk defa böyle birşey oldu..Belkide çok abarttım bilmiyorum..
Saol canım düşündüğün için ,ilaçları sıkıysa kullanmayayım ağrıdan duramıyorum ..

Çok geçmiş olsun, kulak ağrısı ve diş ağrısı fena :)
En kısa zamanda şifa olur umarım, dikkat edip önerilere uymanızda fayda var

Ferhat , Teşekkür ederim . çocukkende kulağım ağrımıştı ama sanki ozaman bukadar acımamıştı :) Amin inşallah şifa olur , önerilere uyuyorum elim mahkum :)

canıum benim şimdi daha iyisindir.
çok geçmiş olsun:))

bir kase lezzet , çok şükür bir kutu antibiyotikle ancak düzeldi ,teşekkür ederim canım :)

Yorum Gönder