Göz Altı Torbaları İçin Yapılması Gerekenler

Estetik malesefki günümüzde kadınların bir numaralı sorunu haline geldi..Teknoloji gelişip yeni estetik şekilleri ortaya çıktıkça insanlar dahada hevesleniyor bu konuya..
Bu nedenden dolayıdırki  kişiler doğal olmayan güzelliğe aldanıp hırs yapıyor ve bu uğurda saçma sapan , yalan yanlış uygulamalara özenti artıyor..
En önemliside güzellik çıtası her geçen gün artıyor..
Mesela her kadın 90 , 60 , 90 ölçülerinde olmalıdır yoksa güzel değildir yada toplumda kabul görmez gibi saçma düşünceler olabiliyor..
Her çıta yükselişinde erkeklerin beklentileride yükseliyor..Halbuki erkekler karşısındakinden beklediklerinin hiçbirisine sahip değilken eşinden ,arkadaşından çok büyük fedakarlıklar bekliyor..Mesela erkelerin 90,60,90 olmak gibi bir zorunluluğu yok toplum gözünde..Yada burunlarının şekli..
Nedense  bütün yük kadının üzerine verilmiş ..
Tv kanallarıda çeşitli programlar yaparak kadınların üzerindeki baskıyı dahada artırıyor..
Sırf bu yüzden insanların yuvası dağılıyor ,yada pisikolojik bunalıma giriyor gibi kimsenin düşüncesi yok !  Estetik sektörü sekteye uğramasın diye tv kanalları ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar..
Halbuki genç yaşta yapılan estetik operasyonlar yaşlılık dönemine gelince normal gözükeceği yaştan hem daha yaşlı ,hemde çok kötü bir görüntü veriyor..
Tabiki bakımlı olmak kötü birşeydeğil..Benim bahsettiğim konu ağır ameliyatlı ,acılı estetik operasyonları için geçerli..
O ameliyatlara acılara katlanan kişilerin cesaretine hep hayran kalmışımdır :)

Asıl konumuza gelirsek..
Benimde uykusuz kaldığım günlerde yaşadığım göz altı torbası sorununu aslında evde çok basit yöntemlerle giderebilirsiniz..
Benim bildiğim iki şekil var pratik ve çok basit yapılan.
Birincisi ..Buz kalıplarını suyun içerisine atıp suyu çok soğuk hale getirdikten sonra bir küçük havluyu o suya batırıp sıktıktan sonra soğuk şekilde göz altına tampon yapmak.Yada dondurucularımızda bulunan plastik buz kalıplarını direkt olarak göz altı torbalarının üzerinde bekletmek..Bu işlemi biraz bir tarafa ,biraz diğer tarafa şeklinde yapabilirsiniz..Sürekli tutunca souğa dayanamayabilirsiniz.

İkinci yöntemde Bir adet patatesi soyup rendeledikten sonra hava almaması için bir saklama kabının içerisinde buzdolabında soğuyana kadar beklettikten sonra   rende patatesleri göz altı torbalarının üzerine soğuk şekilde koyarak şişlerinin inmesini sağlayabilirsiniz..

Benim bildiğim yöntemler bunlar ..Daha farklı yöntemleri olan varsa bizimle paylaşırsa çok sevinirim :)

Son olarak şunu yazayım..Her göz torbası masum olmayabilir..Sürekli ve farklı bir şekilde gözaltı torbaları oluşuyorsa böbrek rahatsızlığının işareti olabilirmiş..Bu yüzden böyle durumla karşılaşırsanız bir uzmana başvurmanızda fayda var..

Güzellikleriniz hiç solmasın sevgili dostlar :)


2 yorum:

NE GÜZEL FAYDALI BİR YAZI OLMUŞ
SAĞOLASIN ARKADAŞIM
HAYIRLI AKŞAMALR

Seyyah Gül Faydalı olmuşsa ne güzel :)

Yorum Gönder