Biberonla Balık Besleme



Yaparsa çinliler yapar deriz ya hep..İşte yine çinliler yapmış yapacağını :) Balıkları biberonla beslemeye alıştırıyorlarmış.. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :)1 yaşındayken biberondan süt emmeye alıştırılıyorlarmış , iki yaşına geldiklerinde ise doğal parklarda, hayvanat bahçelerinde halka sergilenmeye başlanıyormuş.Bir biberon satın alıp, balıkları beslemeye başlıyorsunuz. Bir biberon ise 3 liraymış. Bir çok anne- baba çocuklarını tatillerde bu balıkları beslemeye getiriyormuş. Aslında çocuklar için iyi bir terapi olur..Büyük hayvanlardan korkabilecekleri için balıklar ideal bence..Bakalım daha neler göreceğiz :)
ensonhaber













6 yorum:

40 yıl düşünsem balıkların biberonlar ile besleneceği aklımın ucundan dahi geçmezdi :) La havle vela kuvvet dedirtiyorlar bu çinliler insana :) Ne gerek ama normal beslenme şekilleri varken biberonlarla beslenmeleri hayret bişey :)

#merve..Çok haklısın ..Normal yiyebiliyorlarken neden biberon işkencesi çeksinlerki :)Diğer yandan nasılda iştahlı gözüküyorlar ama:)

Ya evet :D Kesin yiyecek vermiyorlardır balıklara sadece biberonlarla beslensinler diye onlar da aç tabi biberonu görünce saldırıyorlardır. Ama eziyet gibi geliyor hayvanlara ya yazık. Ne diyeyim Allah rızıklarını veriyordur :)

Bu çinlilerin Dini , İmanı para olmuş :)..Yeteki kazansınlar balıklarada biberon eğitimi verirler.O yönden bakınca çokta saçma gelmedi :D

Millet balıklara biberon veriyor ben kızımı gece kandırıp anne sütü veremiyorum :)

:D Kesinlikle kesinlikle :D Artık para kazanmak için ne yapacaklarını şaşırmışlar :) Eee ne yapalım? Bize de "Aaaa! Öyle miymiş? Ne tuhaf" demekten başka bişey düşmüyor ;)

Bunuda yaptılarya daha şaşırmam zatan para kazanma yöntemlerine :) Her defasında öyle diyorum ama yine birşey buluyorlar beni şaşırtmak için :D

Yorum Gönder