Yok Daha Neler



Şaşırmış bu Kılıçdaroğlu yahu :) Bir koltuk için bukadarda atılmazki canım.Attığı, vaad ettiği şeyler yenilir yutulur cinsten değil.Tuttum tuttum kendimi ama en son vaadi beni çileden çıkardı..Yok efendim neymiş eletirik borçlarını silecekmiş..Hadi yaa varmı öyle birşey..Biz enayimiyiz,aptalmıyız ? Kimin parasını kime bırakıyorsun ?Böylemi kul hakkını koruyorsun? Böylemi halkın partisisin ? Gününü geçirmeden faturalarını öde hemde hiç aksatmadan..nedir atmacanın birisi çıkıp seni enayi yerine koysun diyemi..Çok ileri gittin Kılçdaroğlu! Yapabileceğinden değil işte kendiside inanmıyordur söylediklerine fakat atmasyon olması bile sinirlerimi bozdu..Herkes faturasını paşa paşa ödesin kardeşim..Yok öyle faturamı ödemeyeyim nasılsa af gelir havaları..Valla tepem atacak en sonunda faturalarımı ödemeyip mum ışığında oturacağım..

6 yorum:

Siyasi bilginizin olmadığı şu iki satırlık yazınızdan belli oldu. Her önüne gelenin elektrik borçlarını silmeyecek. Biraz araştırma yapsaydın bari.

Siyasetle aram yok fakat çiftçilrin borçları için söylediğini biliyorum..benimde babam şimdi çiftçilik yapıyor ona binaen yazıyı yazmıştım bende :)

Siyasi bilgi kişiden kişiye değişir ve görecelidir..Bu arkadaşımız da Kemal Kılıçdaroğlu konusunda bir konuya değinmiş..Dar bir yazı olmuş fakat ilerletebilir tabiki :)

Melih Kotbaş! Dar yazıları seviyorum..Kısa...Öz :)Siyaseti bilmesemde olur..Hepsi yalan dolan...Benden uzak olsunlar Allaha yakın :)

Ben de ''dar yazı''hakkımı kullanarak haklısınız diyorum :)

Evet siyasi ve ekonomi bilgisi olmayan birinin olduğu kesin onu da her allahın günü görmekten top yekun bunaldık :) ayşegül sana katılıyorum arkadaşım.

Yorum Gönder