Haksızlık Bu Ama :(









Son zamanlarda blogumla fazla ilgelenemiyorum.Kendime göre özel sebeplerim var tabiki.Ama hergün mutlaka maillerimi blogu kontrol ediyorum.Son zamanlardaki ziyaretçi düşüşümü güncellemelerime bağlamaya başlamıştımki ne göreyim blogum mahkeme kararıyla kapatılmış yazıyor:( Yani DNS ayarlarını değiştirmeyenler beni yasaklı listesinde görüyorlar.Tamam yasaklanmış olabilir hatam varsa kabulum ama neden? niçin? uyarı yada bilgilendirme hiçbirşey yapılmamış.Ben yazılarımda hiçbirzaman küfür,hakaret,müstehcen şeyler hiç kullanmadım zaten karakterimde değil.Bu konudan eminim .Geriye kalan ve aklıma gelen tek şey yasaklı linkleri kullanmış olma ihtimalim.Aslında onlarada dikkat ediyorum.Ama hergün birşeyler yasaklanıyor ve takip edemiyoruz.Geçmişte yayınladığımız konularda yasaklı birşeyler varmı onu düşünüyorum şimdi.Ama bence çok büyük haksızlık.Sakin kendi halinde bir Blog'dan ne isterlerki? Ülkeme ne gibi bir zararım olur benim?Keşke bunların açıklamasını yapıp ondan sonra kapatsalardı bukadar üzülmezdim.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan beni aydınlatmalarını rica ediyorum.Herkese yasaksız ,engelsiz günler diliyorum.

2 yorum:

Merhaba,
daha öncesini bilmiyorum fakat blogunuzda paylaştığınız "Tamamdır Burcu Güneş Single Albüm Video Klip İzle 2010", "Trık Tüfekçi Susma Albüm 2010", "Adımı Kalbine Yaz Tarkan Yeni Albüm 2010" ve türevi gibi konularınızda kullandığınız "full indir, full albüm" gibi etiketler sizi warez, yani illegal paylaşım yapan bir web sitesi gibi göstermesine sebep olmuş olabilir.

WebeGe Söylediklerinizi bende düşündüm.Fakat indirme linki gibi hiçbir şey yayınlamadım.Sadece yazıya dayanarak bir site kapatılırmı??Öylemi acaba diyerek birkaç siteye göz attım fakat onlara öyle bir işlem uygulanmamış.Çıkamadım işin içinden.İnş geçici bir durumdur yoksa değişikliklere gitmek zorunda kalabilirim.Blogspot'tan çıkmak gibi.

Yorum Gönder