Turkcell Avea YGS Sonuçları Cepten Öğrenme









Turkcell ve Avea üniversite adayı müşterilerine, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarını, açıklandığı anda cep telefonlarından öğrenme kolaylığı sunuyormuş.
Turkcell'li adaylar KAYIT boşluk TC kimlik numarası yazıp 3366'ya SMS olarak göndererek ön kayıt yaptırabiliyormuş. Adaylar isterse sonuçlar açıklandıktan sonra sorgulama yoluyla da puanlarını öğrenebilecekmiş. Sorgulama yapmak için YGS boşluk TC Kimlik Numarası yazıp 3366'ya göndermek yeterliymiş.
Adayların Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve yerleştirme sonuçları için servise tekrar kayıt olmaları gerekmiyormuş. Servise kayıt oldukları tarih itibariyle açıklanacak tüm sonuçlar anında otomatik olarak adaylara iletilecekmiş.Turkcell aboneleri bu servisten mesaj başına 0,40 TL'ye yararlanabiliyormuş.Türkiye'nin gençlik kulübü gnctrkcll'in üyeleri, sisteme ön kayıt yaptırdıklarında Turkcell'in bu servisinden yüzde 50 indirimli olarak, 0,20 TL'ye yararlanabiliyormuş. Ayrıca ÖSYM Mobil Bilgi Servisine kayıt olan tüm Turkcell'li her 50'nci kişiye 10 dakika konuşma süresi hediye edilecekmiş. Kampanya kapsamında 10 dakika ödül kazanan kullanıcılar servis kayıtlarını iptal etmedikleri takdirde kampanyadan yararlanabilecekmiş.
Avea 'lı adaylar ''KAYIT - boşluk - TC Kimlik Numarası'' yazıp, 3366'ya mesaj göndererek servise kayıt yaptırmaları yeterliymiş. Servise kayıt olduktan sonra 5 arkadaşını öneren Avealı adayların, arkadaşları da servise kayıt olurlarsa YGS ve Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarını ücretsiz olarak öğrenme şansına sahip olacakmış.Kampanyadan yararlanmak isteyen Avea abonelerinin, ''ÖSYM - boşluk - CEP1 CEP2 CEP3 CEP4 CEP5'' yazıp 3366'ya 0,40 lira karşılığında mesaj göndermeleri yeterli olacakmış.

0 yorum:

Yorum Gönder